Ouders vieren kerst met Gulle Gaper, Vroeger, Kreta en Taartaholics

Kerst op de Edese Schoolvereniging

De Edese Schoolvereniging is een school van tradities. We hechten er veel belang aan vast te houden aan bestaande waarden. Tegelijkertijd zijn we altijd in voor vernieuwing. Met het ESV Kerstplein hebben we er nu een gevestigde nieuwe traditie bij!

Terwijl onze kinderen binnen in de klas zitten te smullen van hun besloten Kerstdiner, vieren de ouders een eigen feestje. Met een glaasje glühwein of warme chocolademelk wordt geproost en er wordt lekker bijgepraat bij de vuurkorf. Maar uniek aan deze kerstborrel zijn de maaltijdvervangende hapjes!

De ESV boft ermee de kinderen van de eigenaren van Restaurant Vroeger, Grieks Restaurant Kreta, Grand Cafe de Gulle Gaper en Taartaholics op school te hebben. Totaal belangeloos hebben ze de meest heerlijke gerechtjes geserveerd aan de ouders…

IMG_1700IMG_1699
IMG_1701 IMG_1703

Restaurant Vroeger deelden erwtensoep met stokbrood en vegetarische quiche uit, Restaurant Kreta had kippenpootjes en vegetarische wraps, de Gulle Gaper tomatensoep met verschillende sandwiches en Taartaholics chocolade taartjes met sinaasappel en cointreau, witte chocolade frambozen cupcakes met witte chocolade creme en likeur, pepermunt fudge en smores! Mmmmmm….

Bedankt voor deze verwennerij lieve ouders!