Kerstfeest

Deze week worden de verschillende kerstfeesten gevierd. Een opsomming:

Kerstdiner

Op woensdag 16 december wordt het kerstdiner gehouden. Exact om 17.30 uur gaan de lichten uit en hebben de leerlingen in hun eigen lokaal een heerlijk diner. Een verslag vindt de vanaf 17 december op de website van de school.

Kerstborrel

Gelijk met het kerstdiner is er een kerstborrel met hapjes voor de ouders op het grote plein bij de gele ingang.We hopen dat het weer meehelpt. Ook hiervan vindt u vanaf 17 december een verslag op de website.

Lampionoptocht

Om 19.00 uur lopen de jongste leerlingen de lampionnenoptocht, gevolgd door de groepen 3, 4 en 5. De groepen 6 en 7 begeleiden de kleuters. Groep 8 vormt een “”verlicht onthaal” en tenslotte lopen de kinderen door een erehaag van de ouders. Daarna gaan ze mee naar binnen om hun spullen op te halen en om 19.30 uur gaan ze op de normale manier naar buiten.

Uitslapen

De leerlingen mogen op donderdag 17 december een uur uitslapen. Om 9.30 uur vangen de lessen aan, om 8.30 uur is de school open. tussen 8.20 en 9.30 uur mogen de kinderen de school binnenkomen.

Zingen in Sint Barbara

Een speciaal hiervoor geformeerd koor trad op woensdagochtend 16 december op voor de bejaarde bewoners van Sint Barbara. Zoals ieder jaar was het een bijzondere ervaring voor de leerlingen. Een kleiner deel, bestaande uit groep 7 leerlingen, trad nog op in het besloten deel, waar alleen bejaarden wonen die aan de ziekte van Alzheimer lijden. Ook dit is voor de leerlingen een bijzondere en verrijkende ervaring.

Kerst Showtime

Op donderdag 17 december vindt de Kerst Showtime plaats. Er worden weer opnamen gemaakt, die in het ouderportaal van ParnasSys geplaatst worden, waar we u een link voor toesturen. Hier gaat echter enige tijd overheen.

Kerstvakantie

Vrijdag 18 december begint om 12.00 uur de kerstvakantie. De school is dus ’s middags gesloten. Op maandag 4 januari verwachten we de leerlingen weer veilig en gezond terug.

Alle medewerkers van de Edese Schoolvereniging wensen u een gelukkig, voorspoedig en sportief 2016.