Werving nieuwe directeur

Voor de werving van de nieuwe directeur is een benoemingsadviescommissie (BAC) samengesteld bestaande uit 2 bestuursleden en 2 MR leden (zowel uit ouder- als leerkracht geleding). De werving is in volle gang. Er zijn 26 reacties gekomen op de vacature, waaruit 4 kandidaten geselecteerd zijn voor twee eerste ronde gesprekken met de leden van de BAC. De eerste ronde gesprekken zijn net afgerond. Verdere selectie zal plaats vinden op basis van assessment en een tweede ronde.

Koen Weel

Secretaris Bestuur Edese Schoolvereniging

bestuur@esvede.nl

Groepsvorming bij de kleuters

Om ervoor te zorgen, dat de kinderen die in groep 3 bij elkaar komen een hechte groep vormen, starten we na de kerstvakantie met een andere invulling van de donderdagmiddag. Op deze middag zitten de kinderen in vaste groepen bij elkaar:

Groep 2:            meester Jeffrey

Groep 1:            juf Manny

Instroomgroep: juf Diana

Alle ouders/ verzorgers van de kleutergroepen krijgen morgen een brief met extra informatie.

Het kerstfeest op 21 december

* Op 20 december nemen de kinderen van de groepen 1 t/m 7 bord, beker en bestek in een plastic tas mee.

* Op 21 december kunnen de gerechten om 17.15 uur gebracht worden.

* Het diner begint om 17.30 uur

* Voor de ouders is er op het kerstplein een drankje en heerlijke hapjes bereid door:

Taartaholics Ede – Restaurant Vroeger Ede – Grieks Restaurant Kreta Ede – restaurant het Pomphuis Ede – Kade 10 Nijkerk en

Hugo’s Pannenkoeken Veenendaal

* Zij wachten daar op de lampionnenoptocht van de kleuters, die om 19.00 uur start.

* De kinderen van de andere groepen nemen zelf een lichtje mee.

* Na afloop gaan alle kinderen terug naar hun klas, waar ze opgehaald kunnen worden.

* De kinderen van groep 5 t/m 8 melden zich af bij de leerkracht

* Op donderdag 22 december mogen de kinderen een uurtje later op school komen. De lessen beginnen om 9.30 uur

Het EU groente en fruit programma

We zijn nu 6 weken met programma bezig en naast de bekende soorten, zoals appel, peren en mandarijnen hebben de kinderen ook ananas, pomelo en vandaag een kaki geprobeerd. Wij vinden dat elk kind in ieder geval moet proeven van het fruit van de dag.

Van woensdag t/m vrijdag kunnen de kinderen in de kleine pauze dus fruit of groente eten en zijn koeken e.d. niet nodig.

Fruit voor volgende week:

Woensdag    sinaasappel

Donderdag   appel

Vrijdag           peer

Felicitaties

Via de nieuwsbrief van EP-Nuffic krijgt de ESV de volgende felicitatie:

EP-Nuffic feliciteert de volgende vvto-scholen met het (opnieuw) behalen van het vvto-keurmerk:

Daarnaast is het kwaliteitskeurmerk van EarlyBird opnieuw erkend en verlengd tot 2019. Van harte gefeliciteerd!

Woensdag 21 december Kerstdiner

Vrijdag 23 december Kerstmiddag: alle kinderen zijn om 12.00 uur vrij

Maandag 26 december Kerstvakantie

Maandag 9 januari 2017 1e Schooldag na de kerstvakantie

Vrijdag 13 januari 2017 Luiscontrole

Maandag 16 januari 2017 Start midden periode cito toetsen

Donderdag 4 februari 2017 Laatste dag cito toetsen

Dinsdag 14 februari 2017 Ouderavond

Maandag 20 februari 2017 Ouderavond

Woensdag 22 februari 2017 Ouderavond

Ten slotte….

….wensen wij iedereen woensdag a.s., binnen of buiten, een heel geslaagd kerstdiner !

Met vriendelijke groet,

mede namens de teamleden,