Cito-toetsen (vervolg)

In alle groepen zijn deze week de afnames van de toetsen gestart. Het is dan ook erg stil in de school. Ook de komende week zal dat zo zijn. Het toets programma is over drie weken verdeeld. Mocht uw kind door griep of ander ongemak een onderdeel hebben gemist, is er voldoende tijd om de toets te maken.

Verder is het natuurlijk zo, dat de cito, naast alle methode toetsen, een meetmoment is en geen examen. Je moet wel fit aan de toetsen beginnen, maar er zeker geen stress van krijgen.

Halve finale Gelderland Schooldammen po

Op zaterdag 28 januari aanstaande nemen 4 leerlingen van groep 8 het op tegen de andere winnaars van de eerste ronde schooldammen. Het toernooi begint om 13.00 uur in clubgebouw “De Eendracht”, Grintweg 324-a in Wageningen.

Wij wensen Merijn van Enckevort, Victor Landman, Antoni Spaanderman en Dinand van der Vliet veel succes!

Intake SoVa

Op woensdag 1 en 8 februari zijn de intakegesprekken voor de volgende training. U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier, dat op de tafel bij het lokaal van groep 8 ligt.

Fruit volgende week

Woensdag  01-02    waspeen

Donderdag 02-02    appel

Vrijdag        03-02    peer

Woensdag 1 februari SoVa intake gesprek met ouders

Woensdag 1 februari Start directeur Martin Roes

Vrijdag 3 februari Laatste dag cito toetsen

Woensdag 8 februari SoVa intake gesprek met ouders

Dinsdag 14 februari Ouderavond

Woensdag 15 februari Start SoVa training

Maandag 20 februari Ouderavond

Woensdag 22 februari Ouderavond

Vrijdag 24 februari Eerste dag van de voorjaarsvakantie

Maandag 6 maart Eerste schooldag na de voorjaarsvakantie

Vrijdag 10 maart Luiscontrole

Ten slotte….wensen wij iedereen fijne week.

Met vriendelijke groet,

mede namens de teamleden,