Even voorstellen

Mijn naam is Jolien van Heerikhuize en ik mag het team van de ESV komen versterken. Ik ben 31 jaar oud en getrouwd met Jan. We hebben een dochtertje Esmee, van ruim 1,5 jaar. Op donderdag sta ik voor groep 5 en op vrijdag voor groep 6. Inmiddels heb ik al een aantal dagen met veel plezier voor de groepen gestaan. Ik heb ontzettend veel zin om de kinderen veel te leren dit jaar. In mijn vrije tijd lees ik graag en vind ik het leuk om muziek te maken. Ik heb al gezien en gehoord dat de ESV een muzikale school is! jolien3
Vanaf 12 maart zal ik ook in groep 3 staan op de maandag i.v.m.het verlof van juf Hanneke. Met sommige ouders heb ik al kennisgemaakt. Mocht u mij nog niet gezien hebben of vragen hebben, kom gerust even langs.

Met vriendelijke groet,
Jolien van Heerikhuize

Personele mededelingen

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen gaat juf Hanneke een week na de voorjaarsvakantie met zwangerschapsverlof en zal juf Jolien ’s maandags de leerlingen van groep 3 lesgeven. Juf Ilse heeft aangegeven de donderdag voor haar rekening te willen nemen. Hierdoor hebben we een stabiele en structurele oplossing voor de leerlingen van groep 3.

Juf Marjan neemt dinsdag 30 januari afscheid van haar leerlingen in de onderbouw en na schooltijd nemen we met het team op gepaste wijze afscheid. Marjan blijft natuurlijk als moeder bij de ESV betrokken en heeft aangegeven in het nieuwe schooljaar graag als invalleerkracht aan de slag te gaan naast haar werkzaamheden in het ziekenhuis. We bedanken Marjan hartelijk voor al haar energie van de afgelopen jaren en wensen haar een fijne nieuwe werkomgeving.

Volgende week (1 februari) begint juf Majorie als leerkracht van de Stokstaartjes. Marjan en Majorie zorgen voor een goede leerlingenoverdracht. ’s Maandags tot de zomervakantie krijgen de Stokstaartjes les van juf Christien.

Heeft u vragen n.a.v. bovenstaande, dan kan u hiervoor terecht bij Martin Roes, directie@esvede.nl

Tobias Spaanderman 26ste

In november hebben de kinderen van groep 7 en 8 meegedaan aan de Beverwedstrijd, een informaticawedstrijd voor leerlingen uit de midden- en bovenbouw van de basisschool en klas 1 t/m 6 van het voortgezet onderwijs. De leerlingen krijgen verschillende vragen die te maken hebben met informatica, algoritmen, structuren, informatieverwerking, logica, puzzels en toepassingen. Het lukte Tobias Spaanderman van groep 8 om binnen de gestelde tijd een score van 152 punten te halen. Daarmee kwam hij op plaats 26 van de 2368 deelnemers in zijn leeftijdscategorie. Op 17 maart is de finale in de Radboud Universiteit in Nijmegen. Wij wensen hem alvast veel succes!

Bedankt namens Nationaal Ouderenfonds

Eind vorig jaar vroegen wij jullie om mee te doen aan de kerstkaartenactie van het Nationaal Ouderenfonds. Wat geweldig dat jullie hebben meegedaan en zulke prachtige kaarten hebben geschreven! Mede dankzij jullie inzet hebben we afgelopen kerstdagen 225.000 eenzame ouderen blij kunnen maken met een handgeschreven kaart. Een ongekend aantal! En het leuke is, van een aantal ouderen hebben we ook een reactie teruggekregen:

“Mijn hart wordt helemaal warm van deze kaart.”

“Wat een prachtige kaart en zo netjes geschreven ook.”

“Je hebt dit oudje van 96 heel gelukkig gemaakt.”

“Dat ik zo’n mooie kaart verdien van iemand die ik helemaal niet ken.”

Heel veel dank voor jullie deelname en graag tot volgend jaar!

Een fijn weekend mede namens het team,

Martin Roes, directie@esvede.nl

maandag 22 januari bestuursvergadering ESV