Eerste showtime van het jaar


Donderdagmiddag voor de herfstvakantie was de allereerste showtime van het jaar op de ESV. De even groepen mochten optreden voor de hele school. Groep vier pakte uit met drie acts!

Het optreden startte met een echte dance battle, waarin de meiden Sayra, Romaysa, Kyra en Tessa G. dansten tegen Bram en Julius. De meiden dansten de sterren van de hemel en de jongens waren echte acrobaten.

dans

Na de dansvoorstelling was het tijd voor een paar goede moppen. Bodil, Teun en Sophie lieten iedereen even flink lachen over Kees, Kaas en Koos, een huilende mevrouw op een bankje en een gefrustreerde koe die zijn vlekken er niet afgepoetst kreeg in bad!

moppen

In de slotact kwam de hele klas naar voren voor een lied. Het werd gezongen door drie tovenaars (Olivier, Chemaine en Jesse) die magische spreuken over de klas uitspraken en de kinderen veranderden in giraffen, konijnen en olifanten. Gelukkig waren de spreuken niet blijvend en zijn alle kinderen weer terug veranderd naar hun eigen ik!

tovenaars

De beelden van het optreden worden beschikbaar gemaakt via het ouderportaal.