Giraffen en stokstaartjes in het Edese bos?

SONY DSC

Het Edese bos de Sysselt werd vandaag overspoeld door giraffen en stokstaartjes. Nou… als we het hebben over de kleutergroepen van de Edese Schoolvereniging wel!

De twee gelijkgenaamde kleutergroepen namen het er op deze mooie herfstdag namelijk goed van en maakten een boswandeling. Sommige kleuters roken de geur van het bos amper en renden al een eind vooruit. Anderen begonnen gelijk de bosgrond af te speuren: wat zien we daar en zijn er paddenstoelen te zien?

We kwamen gelukkig geen natuurlijke bewoners van het bos tegen (wilde zwijnen). Wél konden we de hangbuikzwijnen bewonderen die van mensen in het begin van het bos zijn. En natuurlijk veel torren, vogels, wormpjes en pissebedden! De Girafjes en Stokstaartjes hebben uitgekeken naar een rood met witte paddestoel, maar in plaats daarvan hebben ze roze en gele paddestoelen gevonden!

Kortom, een heerlijke middag in het Edese bos van de ESV.

Een gele spriet-paddestoel!
Een gele paddestoel in het Edese bos!