De olifantjes bereiden zich voor op de Kinderboekenweek!

Op 5 oktober is op school de opening van de Kinderboekenweek. Het belooft ook dit jaar weer iets bijzonders te worden!

Zoals jullie al gezien hebben staat de seizoenstafel in de kleuterhal in het teken van de Boekenweek. In de klassen zijn de kleuters al druk bezig met de voorbereidingen voor het boekenfeest, wat dit jaar zal plaatsvinden op dinsdag 13 oktober. De avond zal in het teken staan van het thema van de Kinderboekenweek van dit jaar; Raar Maar Waar.

Vol enthousiasme zijn de olifantjes begonnen met prachtige knutselwerkjes. De precieze invulling houden de kleuters, juf Manny en juf Anita nog even geheim, maar dit zal tijdens het boekenfeest ongetwijfeld tot ieders verbeelding spreken…

voorbereiding kinderboekenweek olifanten
De olifantjes nodigen iedereen van harte uit om in de klas te komen kijken naar alle werkjes die ze hebben gemaakt. Dus ouders, opa’s en oma’s, broertjes, zusjes en andere bekenden, graag zien we jullie allen dinsdag avond 13 oktober op de ESV!