Ook de Stokstaartjes openen de Kinderboekenweek


Wat zagen de Stokstaartjes er gek uit maandagochtend! Maar eigenlijk was dat niet zo raar, want het was de opening van de Kinderboekenweek! Vanwege het thema ‘Raar maar waar’, mochten de kinderen op hun allergekst, mafst en raarst naar school komen.

En dat is gelukt! Wat een stel rare kinderen… Bikini over de kleren, de pyjama nog aan, een rockende gitarist, Mega Mindy’s en Spidermannen, de Hulk, prinsessen. Eén kleuter won de prijs voor gekste Raar maar waar-kleuter. Orsen was bouwbakker, spiderman, bumba, hoela-jongen en zonaanbidder in één: er klopte niets van. En hebben jullie juf Marjan gezien: die had haar ondergoed over haar kleding aan en knalroze haar!
IMG_0009

Na de opening kregen de Stokstaartje techniekles van Serge, de vader van Aurelie. In het kader van Raar maar Waar leerde hij de kleuters meer over elektriciteit en mechanica: hij had zelfs een sprekende robot en een lopende robot gemaakt. Leuk én leerzaam!

techniekles