Herfst, herfst wat heb je te koop…

IMG_2199

…honderdduizend bladeren op een hoop, zakken vol met wind…

Al zingend gingen de olifantjes afgelopen woensdag samen met juf Manny en een aantal ouders op weg naar het bos. De kinderen waren bepakt met zakjes, eierdoosjes en vergrootglazen om de herfst te ontdekken en mee naar huis te nemen. Wat was er veel te zien…

 

Heeeeeel veel bladeren, eikels, beukennootjes, takken, kastanjes, insecten etc. Maar ook paddenstoelen in alle soorten, maten en kleuren. En wat stond daar tussen alle blaadjes? Een heus kabouterbos…!

IMG_2196

De kinderen hebben volop genoten in en van de natuur. Er werden blaadjes en nootjes verzameld en onder elke boomstam kwamen weer andere insecten tevoorschijn. Rennen, spelen, met bladeren gooien, het was een groot feest!

Voor de ouders die gereden hebben, mede namens de kinderen, heel erg bedankt.