Sinterraar-maar-waar???

raar maar waar

Nu is er wel iets heeeeeeeel raars aan de hand op de Edese Schoolvereniging! Gisteren mochten de kinderen hun schoen zetten en hebben ze luidkeels gezongen. Nou, daar zijn flink wat rare pieten op af gekomen vannacht.. De raar-maar-waar-pieten hebben de ESV op z’n kop gezet!

De kleuterdeur kon niet open!

De kinderen, de ouders en de leerkrachten wisten niet waar we moesten kijken vanochtend.. Overal lagen pakjes en surprises, we konden de school helemaal niet in! En alles was ingepakt, zelfs de deuren van de lokalen! Dat was nog niet alles, want echt OVERAL hebben de pieten hun roethanden achtergelaten, wat een bende.

IMG_0032

De raar-maar-waarpieten hebben vreemde surprises gemaakt, echt heel raar…

Opeens hebben we Sponge Bob, een Minion, een schimmel met sinterklaashoofd, een robotpiet en allemaal gekke monsters in school.

 

IMG_0033

 

En weet je wat ze hebben geschreven? ‘Poep van iemand anders stinkt harder dan die van jezelf’, getsie!

 

 

 

Waarschijnlijk heeft directeur Wil vanochtend wel even twee keer achter z’n oren gekrabd… Een kerstboom versierd met Sinterklaas-vlaggetjes? Hè…?

IMG_0030