Kerstdiner bij de olifantjes


De kinderen keken er al de hele week naar uit en eindelijk was het zo ver… het kerstdiner op school!
Hoe bijzonder is het om ’s avonds in je mooiste kleren met al je klasgenootjes en de juf te mogen eten?
Het lokaal was erg mooi versierd, met zelf geknutselde waxinelichtjes, kerstboompjes en de prachtige kerststukjes die de kinderen afgelopen maandag gemaakt hadden stonden op de tafels. De kinderen zagen er prachtig uit en er werden heerlijke gerechten gepresenteerd.

DSC09736

Als afsluiting van de avond was er weer de lampionnentocht. Met in de ene hand een lampion en aan de andere hand een kindje van groep 6, was dit voor de kleuters een geslaagde afsluiting van een bijzondere en sfeervolle avond!
De Olifantjes wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen en een gezellig 2016.