Kerstvakantie!

De kerstknutsels zijn mee naar huis, de stoelen staan op tafel en de kerstbomen zijn de school weer uit. Het is kerstvakantie!

Afgelopen weken heeft een speciale kerstboom onze hal gesierd: een kerstwensboom. Hierop konden de kinderen vanaf groep 3 – als ze dit wilden – een wens ophangen voor een ander. Heel fijn om te zien dat zoveel kinderen zich bekommeren om anderen: om de vluchtelingen die in Ede zijn aangekomen, om zieke mensen, armere mensen, een oma of het welzijn van onze aarde. Gelukkig zijn er ook onbezorgde kinderen die iedereen gewoon een vrolijke kerst toewensen!

IMG_1712 IMG_1631IMG_1630

De leerkrachten van de Edese Schoolvereniging wensen u fijne feestdagen met de mensen van wie u houdt. Of, zoals we het op 30 december aanstaande in de Edese Post zullen verwoorden:

ESV
Advertentie Edese Post 30 december