Het is Pasen op de ESV!

Pasen op de ESV

Kuikentjes, hazen, eieren: in alle vormen en maten werd afgelopen weken op de ESV gewerkt aan vrolijke paasknutsels. En vandaag mochten deze creaties uiteindelijk de Paasontbijttafel in de klaslokalen sieren!

Want van groep 1 tot en met 8 is er vanochtend in de klas ontbeten. Alle kinderen nemen twee versierde paasbroodjes mee: eentje voor hem- of haarzelf, eentje voor de gezamenlijke tafel. Daar kunnen de klasgenootjes dan hun tweede paasbroodje uitkiezen.

Tijdens het gezellige Paasontbijt krijgen de kinderen bezoek van de paashazen! Elk jaar weer hupsen er twee hazen voorbij en gaan als een vrolijke wervelwind kriskras door de ESV. Dit jaar mochten de kinderen zelfs het verloren ei van één van de hazen zoeken… spannend!

Afsluitend mochten de kinderen tot en met groep 4 op het buitenterrein verstopte chocolade-eitjes zoeken. Dit is een enorme uitdaging op ons bosrijke buitenterrein: gelukkig hadden de hazen veel eitjes verstopt op onze handgemaakte, natuurlijke speeltoestellen. Die eitjes waren wel snel te vinden!

Ondertussen zijn de kinderen al begonnen aan hun lange paasweekend, heerlijk. Vrolijk pasen iedereen!

Versierde eieren bij het ontbijt
Versierde eieren bij het ontbijt