De olifantjes vieren Pasen

Afgelopen woensdag voor het paasweekeinde hebben de olifantjes genoten van het paasontbijt op de ESV. Iedereen had 2 broodjes mee; een broodje voor hem of haar zelf en een broodje voor de gezamenlijke tafel in de klas.

IMG_6503

De tafels in de klas waren mooi gedekt en op de tafels stonden de prachtige paaswerkjes die de kinderen hadden gemaakt de afgelopen weken. De kinderen mochten eerst hun eigen broodje op eten en daarna nog een broodje van de tafel kiezen. Ze hebben genoten van al het lekkers en alles is opgegeten, tot de laatste broodkruimel….

Zoals ieder jaar kwamen de paashazen de klas bezoeken en gingen de kinderen later buiten de verstopte chocolade eieren zoeken. Dat was een hele klus maar ze hebben ze gevonden!

De eieren werden verdeeld onder de kinderen en ze mochten deze in hun zelf gemaakte mandje samen met de andere paaswerkjes mee naar huis nemen.