Samen Pasen vieren

Paashaas op de ESV

Vanochtend hebben de Stokstaartjes het jaarlijks terugkerende paasontbijt op de ESV gehad. Iedereen had 2 broodjes mee: één voor hem of haarzelf, de ander voor de gezamenlijke tafel, waar de klasgenootjes hun tweede broodje kunnen uitkiezen.

Ondanks dat een aantal jonge kleuters het ontbijt erg spannend vonden, hebben we een gezellige ochtend gehad. Natuurlijk kwamen de paashazen even op bezoek (‘die zijn toch niet echt juf?’) en moesten de kinderen een van de hazen helpen met het zoeken van haar verloren ei. Noud vond het ei als eerste!

Daarna gingen de kinderen de chocolade-eieren buiten zoeken (een filmpje van de uitbundige kleuters is samen met de foto’s naar de ouders gestuurd). Wat konden sommigen dat goed zeg! Nadat de juf ze allemaal had verzameld, zijn de eitjes in de klas eerlijk verdeeld en krijgen ze ze vandaag mee in hun eigen gemaakte mandje.

Een gezellig paasweekend iedereen!