It’s Showtime op de ESV

Showtime ESV

Vandaag mochten de ESV-kinderen weer optreden voor elkaar, want het was Showtime! Alle even groepen hebben één of meer optredens gegeven, allemaal met evenveel enthousiasme.

De dappere kleuters uit groep 2 zongen als eerste ‘ik weet zeker dat de lente komt, ik weet het nu heel zeker’. Hierbij waren de Olifantjes lammetjes, de Girafjes veulentjes en de Stokstaartjes kuikentjes! HUH?? Heerlijk, hoe vrolijk de kleintjes over dit jaargetijde kunnen zingen.

Groep 4 had vier optredens: Kyra, Tessa G., Ilane en Maud dansten op ‘Hello’ van Adele en mengden dit met spagaten, handstanden en bruggetjes. Daarna kwamen de moppentappers van de klas: Sophie en Bodil kregen de hele school aan het lachen met hun mopjes. De stoere jongens volgden met een freestyle-show, waarbij het hele podium verbouwd werd met matten en banken.
Afsluitend trad heel groep 4 op met ‘Retteket boemboem, wij zijn de fanfare’ en gingen hierbij getooid met een prachtig zelfgemaakte fanfare-hoed!

Showtime ESV

Vier meiden uit groep 6 gaven hierna verder met een stoer en swingend dansoptreden op Superbowl Funk van Joshua Evans, heerlijk om naar te kijken! Chiel nam daarna plaats achter de schoolpiano en speelde sfeervol Boogy One.
Kayleigh en Rosel dansten heerlijk ritmisch en losjes op Believe van Shawn Mendes: de hele school swingde mee.
Groep 6 sloot gezamenlijk af met een optreden over een dromedaris in het een stapelbed die uit elkaar gezaagd werd en erna weer vastgelijmd….!!!

Groep 8 begon de middag met het lied wat ze onlangs in de Reehorst op het internationaal congres Early English hadden gezongen: Stitches van Shawn Mendes, daarin begeleid door Eeke, Didier, Sem en Caesar.

Afsluitend knálde het in de ESV weer eens met het heerlijke Kinderen voor Kinderen lied voor de Koningsspelen… HUPSAKEE!

Alle filmpjes van de optredens zijn weer verspreid onder de ouders: de officiële uitvoering van dit KvK-lied kun je vinden op http://kvk.vara.nl/pagina/koningsspelen-2016 .