Met de boot naar Vlieland en …hozen!

Wat een timing! Direct na de Eindtoets uitwaaien op Vlieland. Voor velen het hoogtepunt van het schooljaar, het was er … eindelijk! Nerveuze leerlingen, ouders die in de bus nog een laatste foto wilden maken, een laatste traan en dan … rijden!

De reis verliep lekker snel: de chauffeur leverde de groep om 12.45 uur in Harlingen af. Ze wilden nog even de stad in (de boot vertrok pas om 14.25 uur) maar toen de koffers in de kar gezet werden begon het te hozen! Toch maar naar binnen.

Tijdens de overtocht was het droog, zodat iedereen wel echt kon uitwaaien aan dek. Toen de groep echter aanmeerde begon het weer te regenen, waardoor ze behoorlijk nat op de Vliehorst aankwamen! Het kon de kinderen niet deren; mede door de hoeveelheid snoep!

Nadat iedereen een slaapplaats had gevonden en had gevoetbald werd om 6 uur van de penne Bolognese gesmuld.

De strandwandeling werd een ding: bleef het droog? Er werd gekozen voor een rondje om de vijver!

Morgen hoort u of de groep het droog heeft gehouden!