Vlieland, in of onder water?

Dinsdag 26 april

Na regen komt zonneschijn, maar na zonneschijn komt weer een bak regen. Dat gaat zo door, uur na uur. Je vraagt je af of de natuur bezig is om een eiland in het water onder water te krijgen. Gelukkig is er het onverwoestbare optimisme van een groep Veluwse scholieren onder leiding van vier onverschrokken en optimistische leraren, die er gezamenlijk de sfeer goed in weten te houden. Water … nou dat kunnen jullie krijgen. Al is het buiten te koud, in het zwembad is het heerlijk warm en daar bracht de groep dan ook heel wat tijd door. Zonneschijn .. lopen naar het dorp. Daar kun je leuke straatjes zien en, als het regent, schuilen in een winkel. Droog … voetballen, dat doen ze graag. En tussendoor is er heerlijk eten. Surinaams, daar heb je ook flinke buien, alleen at warmer.¬†Roti (een soort wrap) vonden de meesten heerlijk een enkeling was tevreden met de wrap, maar liet de inhoud over aan een klasgenoot. Zo werd een koude en natte dag toch een heerlijke dag. Als je met elkaar plezier hebt kan winters weer je niet deren.