Vlieland: regen en veel plezier

Woensdag 27 april

Ook de derde dag bracht veel regen en zonneschijn. De 26e april werd afgesloten met een dropping. Het leek droog te blijven, maar toch kwam er nog wat regen. Desondanks was het een leuke dropping en kwam ieder weer veilig bij de Vliehorst uit. Op Koningsdag waren er in het dorp veel festiviteiten, die de kampgangers hebben bezocht. Dat was fijn, want er waren voldoende plekken om te schuilen. De regen heeft het programma op zijn kop gegooid. ’s Middags werd er bingo gespeeld. Eeke en Martijn wonnen alle keren, maar bewezen waarom de ESV de sportiviteitsprijs had verdiend. Ze deelden hun prijzen namelijk met anderen, volledig uit zichzelf! Spelletjes in het dorp, bingo, tussentijds buiten voetballen en binnen chillen, lekker eten (taco met chili con carne en crème fraiche) maakt alles goed, het is erg gezellig!