Afscheid juf Hanneke

Dinsdag stond juf Hanneke Reitsma voor de laatste keer voor groep 3. ’s Middags namen de kinderen afscheid van deze sympathieke juf. Ze verving juf Hanneke van de Valk al sinds vorig schooljaar in verband met zwangerschapsverlof, de kinderen zijn dus behoorlijk gehecht aan hun invaljuf.

En wat hebben ze veel geleerd van deze juf! De meeste kinderen gaven aan dat ze zo superlief was. Daarnaast vonden de kinderen het heel leuk als de juf haar gitaar pakte en met de klas liedjes ging zingen. Dan schalde de “pindakaas hit” weer door de school!!

Als afscheidscadeau hebben de kinderen  samen een mooi vriendenboek gemaakt voor juf Hanneke.
 2016-10-11-photo-00000223
De juf beloofde nog eens terug te komen om te luisteren hoe goed de kinderen uit groep 3 dan kunnen lezen. Je bent meer dan welkom Hanneke! En met de laatste 5 minuten nog even “keihard” meezingen, namen de kinderen dan toch echt afscheid van de juf.
Jammer dat de invaljuf Hanneke weggaat, maar de kinderen kijken ook weer uit naar de komst van juf Hanneke! Ze zal na de herfstvakantie weer starten.