Weekbrief 7

Beste weekbrieflezer,

U dacht gisteren misschien al, waar blijft de nieuwsbrief? Vanaf deze week verschijnt de nieuwsbrief op donderdag. In deze weekbrief leest u over de interim-directeur, kinderboekenweek en kinderboekenavond, kinderpostzegels

Wij wensen u veel leesplezier toe.

 

Met vriendelijke groet,

Veronica Herkendaal en Christa Immink

 

 

Weekbrief 7

Beste ouders,

Zoals u eerder heeft kunnen lezen vervul ik tijdelijk de directeursrol op de ESV tot er een nieuwe directeur kan worden aangesteld. Ik ben meestal op dinsdag en donderdag aanwezig op school. U kunt mij dan altijd benaderen voor een gesprek.

Ik ben 40 jaar werkzaam in het onderwijs en heb diverse scholen mogen leiden in het basisonderwijs, het speciaal basisonderwijs en Praktijkonderwijs. Daarnaast ben ik coördinator van een samenwerkingsverband in het basis-  en  voortgezet onderwijs geweest en regiomanager bij een schooladviesdienst. Ik werk nu vanuit Dyade Ede, gevestigd op het Horapark. Ik woon in Ermelo, ben getrouwd en heb 2 volwassen kinderen. De school is voor mij niet onbekend; 11 jaar gelden heb ik hier ook tijdelijk mogen werken als interim directeur. Ik herinner mij de prettige sfeer op school, fijne leerlingen en betrokken ouders en team. Wat dat betreft is er niet veel veranderd. Ik hoop mijn bijdrage te leveren aan deze fijne school ook al is het voor een korte termijn.

Vriendelijke groet,

Theo te Brake

theo-te-brake-2

 

Kinderboekenweek

Op woensdag 5 oktober is de centrale opening van de kinderboekenweek geweest. Om 12.00 uur verzamelden alle kinderen zich in de grote hal, waar zij zittend op de grond naar de gedichten en verhalen luisterden. De bijeenkomst werd afgesloten met het zingen van het Kinderboekenweek lied en de bijbehorende dans! Voor een uitgebreid verslag kunt u verder lezen door op deze link te klikken.

 

Boekenavond

Op dinsdag 11 oktober a.s. is de boekenavond. Deze start om 18.30 uur en duurt tot 20.00 uur. In de lokalen kunt u de werkstukken bewonderen die de kinderen rond het thema “Voor altijd jong” gemaakt hebben. In de hal kunt u boeken kopen  bij de medewerkers van Het Paard van Troje.

Wij hopen dat er dit keer ook veel opa’s en oma’s komen kijken!

 

Kinderpostzegels

Denkt u er aan dat op woensdag 12 oktober de kinderen van groep 7 en 8 hun mapjes inleveren, zodat deze tijdig opgestuurd kunnen worden.

 

Tenslotte …

… wensen wij u een fijne week  toe.

 

Met vriendelijke groet,

Mede namens de teamleden,

Veronica Herkendaal en Christa Immink