Knutselpieten op de ESV?

De kinderen van de ESV stonden vanochtend al vroeg door de ruiten van hun klaslokaal te gluren… Waarom lagen de stoelen kriskras over de grond en op de tafels? Wat een bende! Sommige groepen hadden gisteren hun schoen mogen zetten: zou er iets in zitten? De opgewonden stemming was buiten al te voelen.

Toen de kinderen binnen waren, werd pas echt duidelijk wat voor chaos het was! Niet alleen in de klas, maar ook op de gangen was het een rotzooi. Overal lag sneeuw en stonden er dennenbomen. En…er stonden gigantische winterse knutsels!!! Hoe kwamen die daar nu opeens? Zijn de knutselpieten langsgeweest???

img_5904

In de kleuterhal stond opeens een reuze Olaf! Daarnaast een Tiroler-huisje, gezellig met een glaasje chocolademelk én een Olifantenslurf op de gevel. Daarnaast weer een grote skischans met een grote Sinterklaas en piepkleine Zwarte Pietjes!

img_5916

Bij groep 4 stond een winterse haard, met echt stookhout! Daaromheen heeeeeeel veel huisjes net prachtige gevels en details, én de namen van de kinderen van groep 5.

img_5917

Als laatste hebben we bezoek van een mega-pinguïn met een baby-pinguïn, die de wacht houdt bij groep 3. Wie deze knutsels ook hebben gemaakt, ze waren met hun hoofd al in winterse sferen. Gezellig!