Olifantje in het bos…

Dinsdagochtend vertrokken de Olifantjes richting het Edese bos voor een frisse herfstwandeling. Opa Toon was mee en vertelde over alles wat er in het bos te zien is. En er was er veel te zien…verschillende paddenstoelen (mag je paddenstoelen met je handen aanraken?), grote bomen, kleine bomen (welke boom zou ouder zijn?), alle kleuren bladeren, kuilen (zou dit door een zwijn omgewoeld zijn?), mos, eikels, beukennootjes. Alleen de rood-met-witte-stippen paddenstoel hebben we helaas niet gevonden.

paddenstoeltjes
paddenstoeltjes kijken

En tijdens de wandeling ontstonden ook onderling leuke gesprekken. De één vond dat opa Toon ‘safari-kleren’ aan had; de ander was benieuwd of we een gouden jakhals zouden tegenkomen, want mama had voorgelezen dat die in het bos wonen.

Olifantjes2

Kortom, een leerzame en gezellige boswandeling!