Stokstaartjes zijn bloemisten in spé

Zoals elk jaar maken de kleuters hun eigen kerststukje. Vandaag staken de Stokstaartjes de handen uit de mouwen en maakten de meest mooie stukjes!

Vaak gaan de kleuters de dag ervoor al even in de tuin van (o)ma groen knippen: zeker met het zonnestraaltje van gisteren was dit een heerlijke bezigheid. Je kunt je voorstellen dat de kleuterhal vanochtend rook naar vers geknipte dennennaalden en ander groen!

Aandacht voor elk takje
Aandacht voor elk takje

Mooi om te zien dat de ene kleuter aandacht heeft voor elk takje wat in de oase gestoken moet worden, terwijl de andere met grote stappen heel snel klaar is! Maar, ze vinden bijna allemaal het versieren van het stukje het leukste. Ballen, bellen, slingertjes, kaarsjes, engeltjes.
Wat zullen de kerststukjes morgen mooi staan op de tafel bij het kerstdiner!!!