Weekbrief 17

Privacyreglement ESV

Op school werken we met persoonsgegevens van leerlingen en medewerkers. Daarbij houden wij ons aan de wettelijke eisen die gelden volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP).Dit reglement stelt regels over de verwerking van deze persoonsgegevens. Op de site van de ESV vindt u het volledige protocol.

 

Nieuws

Wanneer u naar onze site gaat, vindt u in het menu het kopje ‘Nieuws’. Daarin staan de verhalen en achtergronden van activiteiten door en voor kinderen. Soms van één groep, soms van alle groepen. Veel van deze stukjes worden geschreven en van foto’s voorzien door Pascale van den Brandt.

 

Het kerstdiner

Gisteren was ons traditionele kerstdiner. Wij bedanken alle ouders voor de heerlijke gerechten die zij voor de groep(en) van hun kind(eren) hadden bereid: van bitterbal tot bruschetta met zalm en kappertjes, alles smaakte verrukkelijk.

Er staan nog wat schalen e.d. in het keukentje, die na het diner zijn blijven staan. Voor het uitgebreide verslag van het kerstdiner, zowel binnen als buiten: zie Nieuws.

 

De Winterspelen

Op 7 en 8 januari is het weer zover, De Winterspelen zal voor de zesde keer plaats vinden in het Kröller-Müller Museum en Museum Arnhem! Maar wat is dat nou eigenlijk, De Winterspelen?

De Winterspelen is een twee daags festival speciaal ontworpen voor het hele gezin. Tijdens De Winterspelen is het museum een plek vol activiteiten, gezelligheid en vooral leuke ontdekkingen! Het thema van dit jaar is ‘Waar breek jij je hoofd over?’. Gebruik al je fantasie in de gangen, laat je hersenen kraken door de filosofische vragen en laat je verrassen door de beweging die in schilderijen zit! Ben jij misschien de missende connectie voor Museum en het Kröller-Müller Museum? Zo heb je het museum nog niet eerder beleefd! Kom je ook? Neem iedereen mee die dit leuk vindt en kom plezier maken in het museum!

De Winterspelen vindt plaats op zaterdag 7 en zondag 8 januari in het Kröller-Müller Museum en Museum Arnhem van 11:00 tot 16:00.

www.facebook.com/DeWinterspelen

www.instagram.com/dewinterspelen

winterspelen2017@gmail.com

 

Kröller-Müller Museum

Houtkampweg 6

6731 AW Otterlo

www.krollermuller.nl

 

Museum Arnhem

Utrechtseweg 87

6812AA Arnhem

www.museumarnhem.nl

 

Het W.G. van de Hulstfestival

Dit is een literair en cultuurhistorisch midwinterfestival in de binnenstad van Hasselt, Overijssel.

Op vrijdag 30 december 2016 vindt dit festival voor de 7de maal plaats. Een festival voor fijnproevers en liefhebbers van nostalgie. Het W.G. van de Hulstfestival brengt een ode aan het jeugdboek en aan de jaren ’50 van de vorige eeuw. Een van de eerste kinderboekenschrijvers, W.G. van de Hulst, is het boegbeeld. De festival dag is een evenement voor het hele gezin. Meer informatie is te vinden op www.wgvdhulstfestival.nl.

 

AGENDA

Vrijdag 23 december Kerstmiddag: alle kinderen zijn om 12.00 uur vrij
 
Maandag 26 december Kerstvakantie
 
Maandag 9 januari 2017 1e Schooldag na de kerstvakantie
 
Donderdag 12 januari 2017 Inloop opvoedspreekuur 8.30 – 9.30 uur
 
Vrijdag 13 januari 2017 Luiscontrole
 
Maandag 16 januari 2017 Start midden periode cito toetsen
 
Donderdag 4 februari 2017 Laatste dag cito toetsen
 
Dinsdag 14 februari 2017 Ouderavond
 
Maandag 20 februari 2017 Ouderavond
 
Woensdag 22 februari 2017 Ouderavond
 
Vrijdag 24 februari 2017 Start van de voorjaarsvakantie

 

Ten slotte….

….wensen wij iedereen heel fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2017!

 

gelukkig-nieuwjaar

 

Met vriendelijke groet,

mede namens de teamleden,

Veronica Herkendaal en Christa Immink