Letterfeest groep 3

Na maanden letters en woordjes leren heeft groep 3 afgelopen week kern 6 van Veilig Leren Lezen afgerond. Dit werd gevierd met een heus letterfeest. De kinderen mochten verkleed naar school en dat was te zien! Prinsessen, een cowboy, voetballers, piraten, een bruid enzovoort, kwamen het schoolplein van de ESV op lopen.

IMG_6014

De juffen hadden een letterspeurtocht uitgezet, de kinderen gingen enthousiast in groepjes op zoek naar alle letters die ze geleerd hadden de afgelopen maanden. Bij iedere letter die ze vonden stond een vraag waar ze antwoord op moesten geven.

IMG_6016

In de middag hadden de kinderen heerlijke koekjes versierd voor alle ouders die aan het einde van de middag bij de diploma uitreiking aanwezig mochten zijn. Terwijl de kinderen aan het smikkelen waren van hun zelf versierde letter-cupcake kwamen de ouders de klas in.

Hierna volgde de uitreiking van het letter diploma. Om beurten werden de kinderen naar voren geroepen. Voorzien van een prachtige zelfgemaakte afstudeerbaret ontvingen ze het diploma van juf Hanneke en juf Ilse. Dit natuurlijk onder een luid applaus van alle trotse ouders.

IMG_6008