Wat een talenten in groep 3

Zoals iedere donderdag voor de vakantie was er ook vanmiddag een showtime voor alle kinderen van de ESV. Dit keer is er gekozen voor een open podium. De kinderen uit groep 3 mochten allemaal, als ze dit wilde een dansje, kunstje, trucje of een muzikale voorstelling geven.

Sophie, Olivia en Jasmijn mochten als eerste optreden. Met een mooie dans op het liedje Mamasé van K3 deden ze niet onder voor de echte K3 meiden! De hele school zong uit volle borst Mamasé mee.

IMG_6125

Valentijn en Tigo gaven een prachtige goochel truc. Ze hadden een vaasje die ze leeg goten in een glas maar telkens als het vaasje leeg leek te zijn en ze het opnieuw op z’n kop hielden kwam er weer water uit. Hoe dat kan??? Het zal wel altijd een raadsel blijven.

Daarna mochten Britt en Naomi een moeilijk kunstje vertonen. Deze lenige meiden lieten beide de split zien.

De “moppentappers” uit groep 3; Kjeld en Maarten vertelde beide een mop, de hele school lach dubbel van het lachen om hun leuke grapjes.

Tessa en Esma sloten het open podium voor groep 3 af met een prachtig lied. Ze zongen het liedje ‘Ijskoud’. Alle kleuters konden goed meezingen, want zij kende dit liedje ook!

IMG_6149

Wat mogen we trots zijn op onze kanjers van de ESV die allemaal zonder of met gezonde spanning stoer dat podium beklommen en hun voorstelling gaven!!