Weekbrief 21

Cito toetsen (vervolg 2)

In de afgelopen week zijn de laatste cito toetsen afgenomen. De scores worden ingevoerd. Op vrijdag 10 februari wordt dit deel van het ouderportaal in Parnassys weer geopend en kunt u de behaalde niveaus bekijken. Op maandag 13 februari krijgt uw kind(eren) het rapport mee naar huis.

 

Oudergesprekken

Op dinsdag 14, maandag 20 en woensdag 22 februari zijn de oudergesprekken. Aanstaande maandag ontvangt u het rooster. Mocht dag en/of tijd niet schikken, kunt u onderling wisselen. Graag even doorgeven aan de groepsleerkracht.

 

Finale schooldammen

De vier jongens van groep 8, Victor, Dinand, Merijn en Antoni, hebben afgelopen zaterdag de vijfde plaats weten te behalen. Wij feliciteren hen van harte met dit prachtige resultaat! Op zaterdag 11 februari is de finale in het altijd mooie Almen. Tijd en exacte plaats staan in de volgende weekbrief.

 

Fruit volgende week

Woensdag  08-02    mandarijn

Donderdag 09-02    sinaasappel

Vrijdag        10-02    appel

 

AGENDA

Vrijdag 3 februari Laatste dag cito toetsen
 
Woensdag 8 februari SoVa intake gesprek met ouders
 
Dinsdag 14 februari Ouderavond
 
Woensdag 15 februari Start SoVa training
 
Maandag 20 februari Ouderavond
 
Woensdag 22 februari Ouderavond
 
Vrijdag 24 februari Eerste dag van de voorjaarsvakantie
 
Maandag 6 maart Eerste schooldag na de voorjaarsvakantie
 
Vrijdag 10 maart Luiscontrole

 

Ten slotte… wensen wij iedere een fijne en griepvrije week.

 

Met vriendelijke groet,

mede namens de teamleden,

Veronica Herkendaal en Christa Immink