Eerste en derde plek Schoolvoetbaltoernooi!

Woensdag 12 april waren de finales van het Schoolvoetbaltoernooi. Dit wordt jaarlijks georganiseerd door voetbalvereniging Ede/Victoria en vindt plaats op Sportpark Hoekelumse Eng. Kon de Edese Schoolvereniging haar titel bij de meisjes prolongeren…?

Hierbij het verslag van onze twee meidenteams…

Team 1

Meisjes 1: Jamila, Lizzy, Fione, Veerle, Iris, Lieke, Julia, Kira en Lotte.

Onze eerste wedstrijd was tegen de Kleine Prins, de tweede tegen de Kern 3 en de laatste tegen Koningin Beatrix. Bij deze wedstrijd hadden we 2 doelpunten tegen, maar we waren wel door om te strijden voor de eerste plaats!

In het beging van het toernooi ging het vooral om de lol van het voetballen. Tijdens de finale werd het pas echt spannend, vooral toen in 13de minuut het tegendoelpunt viel en er dus penalty’s genomen moesten worden.

Alle penalty’s van de ESV gingen erin en gelukkig hield Jamila er één van de Beatrixschool, waardoor wij wonnen! Net als 2016 zijn we kampioen bij de meisjes!

Wel jammer dat meester Evert ziek was. We hopen dat hij er op 10 mei weer bij is. De vader van Veerle en Fione heeft de dames 1 goed gecoacht: bedankt daarvoor!

Team 2

Meisjes 2: Anouk W, Anouk vd M, Blanca, Jade, Kayleigh, Merel, Mila, Olivia, Roosje en Sophie H.

Dit meidenteam hadden hun wedstrijden tegen de Groene Vallei 1, De Kern 2 en De Brugge 2. Daarna gingen we de halve finale in en speelden tegen de Koningin Beatrix 1. Helaas verloren we die wedstrijd.

We moesten gaan strijden voor de derde plek en het werd 3-0 voor: ons doel was bereikt!

Het is echt heel bijzonder dat we dit resultaat hebben gehaald. Mede dankzij de training van Michael en het coachen door Danielle en Carmela is dit gelukt!

En natuurlijk alle supporters bedankt, die in de kou en de regen ons toch kwamen aanmoedigen.