Eén ei is geen ei!

Eieren waren er genoeg tijdens het paasontbijt bij de Stokstaartjes. En mooie broodjes ook. Alle papa’s en mama’s hadden weer van alles uit de kast gehaald om er een feest van te maken voor de Stokstaartjes, en dat was het ook!

IMG_0984

Juf Diana had de tafel helemaal in paassfeer gedekt en alle kinderen konden gezellig aan één lange tafel zitten. Sanne, de moeder van Thijs en Marielle, de moeder van Tom kwamen de klassenmoeders helpen. Alle kindjes hadden hele mooie, leuke, grappige maar vooral lekkere broodjes bij zich. Als ze die van zichzelf op hadden en ze lustte nog wat mochten ze nog een broodje van de tafel pakken. En natuurlijk waren er voor de liefhebbers gekookte eieren. De kindjes lieten zich al dat lekkers goed smaken!

Bezoek

Tijdens het eten zagen sommige kindjes ineens twee Paashazen in de gang. En nog leuker; ze kwamen de klas binnen! Twee hele lieve, grote Paashazen in de klas, dat was een enorme verassing. Ze hadden allebei een mandje bij zich met daarin allemaal kleine Paashaasjes. Die hadden ze meegenomen zodat ze konden zien hoe het moest als ze later groot waren. Dat is wel heel erg slim, zo kunnen ze het goed leren! Omdat Suus jarig was werd er voor haar gezongen en mocht zij één van de kleine paashaasjes uitkiezen om vandaag mee te spelen. Wat een lieve Paashazen!

IMG_1460

Nog meer eieren!

Na het bezoek van de Paashazen was het wel heel moeilijk om nog stil te blijven zitten en te eten. Niet alle kinderen hadden nog honger en wilden liever naar buiten. Gelukkig hoefden ze niet lang te wachten en mochten ze hun jassen aantrekken. Juf Diana vertelde dat zij de Paashazen ’s morgens al heel vroeg bij de school had gezien. Ze waren op het plein geweest en hadden eieren verstopt! Zo snel ze konden holde de Stokstaartjes naar buiten om de eieren te zoeken. En wat waren er veel eieren! De kindjes zochten in alle hoeken en gaten en stopten alle gevonden eieren in de mand van de juf.

IMG_1007

Foto

Om het feest compleet te maken kwamen de Paashazen ook nog even gezellig buiten zodat er een mooie foto gemaakt kon worden met alle Stokstaartjes. Het was een enorm leuke ochtend.

IMG_1513