‘We zijn er bijna, we zijn er bijna…’

‘We zijn er bijna’ zingen in de bus.. dat kan maar één ding betekenen. Schoolreisje!

Aan het einde van het schooljaar werden de kinderen van de Edese Schoolvereniging getrakteerd op een dagje uit. Ze gingen op schoolreisje! Dit jaar gingen we met alle groepen naar het Openlucht Museum in Arnhem.

Met de tram door het Openlucht Museum
Met de tram door het Openlucht Museum

Voor zowel de boven-, als midden-, als onderbouw was er een eigen programma in het museum. Daarnaast was er tijd om vrij rond te lopen en konden de kinderen ook zelf kiezen wat ze wilden zien. Door het mooie weer was het ook voor de begeleiders genieten in dit mooie museum!

Aan het einde van de dag zaten de kinderen én begeleiders uit te puffen in de bus: wat was er veel te doen en wat hadden de kinderen leuke dingen opgestoken van vroeger!

Gezamenlijk eten aan de dis van zelfgemaakt eten
Gezamenlijk eten aan de dis van zelfgemaakt eten