Mijn lieverdje…

In het kader van de Week van de opvoeding mochten vandaag de ouders van groep 1 en 2 mee naar school.

Eerst werd het boek Mijn lieverdje door juf Marjan voorgelezen. Dit boek gaat over Archibald die aan zijn mama voor het slapen gaan vraagt of zij altijd van hem zou houden. Ze geeft een heleboel voorbeelden om te laten zien dat dit echt voor eeuwig en altijd is.

aandachtig werd er geluisterd
aandachtig werd er geluisterd

Daarna gingen de ouders met hun kinderen knutselen. De kinderen kliederden eerst de handen van hun papa of mama onder de rode verf zodat zij vervolgens met hun handen een hart afdruk konden maken. Daarna was het de beurt aan de kinderen. De ouders verfden de handen van de kinderen blauw en zij maakten over de afdruk van hun papa of mama ook een afdruk.

kliederen maar :)
kliederen maar…

Nog even ‘I’ en ‘you’ erbij en het kunstwerk “I love you” was af. Sommige ouders konden helaas niet aanwezig zijn, maar alle kinderen hebben natuurlijk een mooi “I love you” kunstwerk gemaakt dat zij later aan hun papa of mama kunnen geven. Het was een gezellige ochtend!

I love you
I love you