Traditionele boekenavond sluit Kinderboekenweek af

Zoals elk jaar sluiten we de Kinderboekenweek af met de Boekenavond. Een gezellige avond waarbij alle ouders, opa en oma’s en grote zussen en broers door de school heen lopen.

IMG_1132
Wat vind jij eng?

In de klassen konden alle themawerkjes bekeken worden: of dit nou werkboekjes of knutsels waren, alles stond in het teken van het thema ‘Gruwelijk eng’. Het is heel leuk om te zien hoe elke leerkracht zijn/haar eigen invulling heeft gegeven aan het thema en daarbij ook de klas in stijl versierd had! Inmens grote pannen heksensoep, lichtgevende skeletten, spinnenwebben en enge monsters: overal was wel wat te zien.

Boekenwinkel Paard van Troje
Groep 8 treed op bij stand van boekenwinkel Paard van Troje

En zonder boeken zou het geen Boekenavond zijn: boekenhandel Paard van Troje is aanwezig om de kinderen en (groot)ouders extra in aanraking te laten komen met boeken. De meeste kinderen lopen dan ook met een nieuw boek de deur uit: een leuk aandenken aan weer een Kinderboekenweek!