Weekbrief 8

 

Bedankt voor de opvang 

Afgelopen donderdag heeft het team kunnen staken doordat alle ouders opvang hebben geregeld voor hun kind(eren). Hiervoor onze dank! We hebben samen met 60.000 leerkrachten een duidelijk signaal afgegeven dat we kwalitatief, goed onderwijs willen blijven geven aan onze leerlingen in de toekomst.

Sponsorloop voor de slachtoffers van orkaan Irma

Inmiddels is er ruim 7.800,00 euro opgehaald voor het goede doel. Het definitieve bedrag staat in de komende weekbrief.

Kinderboekenweek

Afgelopen woensdag is de kinderboekenweek officieel geopend door de leerlingen van groep 8. Wat een danstalenten zitten er in deze groep. Nadat de leerlingen de dans hadden opgevoerd mochten alle andere leerlingen van de school hun danstalenten laten zien.

Inmiddels worden de groepen aangekleed in het thema van de kinderboekenweek. Donderdag tijdens de boekenavond bent u van harte welkom in alle groepen en maken we er met elkaar een gezellige avond van. Alle leerlingen mogen tijdens de Showtime van 12 oktober verkleed naar school komen. Op maandag 9 oktober hebben we een Kruip en Sluipkar voor alle groepen staan op het plein. Alle leerlingen worden deze dag uitgedaagd om de Kruip en Sluipkar te betreden.

Luisteris

Op maandagochtend 9 oktober volgt groep 8 het programma Luisteris. Dit is het voorlichtingsprogramma van de Nederlandse Spoorwegen voor jongeren van 9 – 20 jaar. Machinisten en hoofdconducteurs bespreken hierin onveilig gedrag rondom het spoor en in de trein. Het doel van dit programma is om jongeren bewust te maken van de gevolgen van groepsgedrag en agressie.

Even voorstellen

Bij de gymlessen zijn op maandag en donderdag naast juf Minke de volgende stagiaires aanwezig. Hieronder stellen zij zich kort aan u voor.

Luuk Hoog

Hallo! Mijn naam is Luuk van ’t Hoog en ik kom stage lopen op jullie school. Ik zit op het CIOS in Arnhem (een hele leuke en sportieve school) en ik kom samen met twee andere jongens Minke helpen met de gymlessen. Ik ben 18 jaar oud en mijn hobby’s zijn voetballen en zwemmen. Ik heb ontzettend veel zin om mee te helpen met de gymlessen en ik hoop jullie snel te zien in de gymzaal!

 Joppe Ketting

Hallo, dit jaar ga ik samen met Minke (gymlerares) een jaar lang meelopen bij de gymlessen op de maandag. Mijn naam is Joppe Ketting ik ben 19 jaar jong. Zelf zit ik school op het CIOS (sportopleiding) in Arnhem. Mijn hobby’s zijn zelf sporten, (atletiek 100/200M) met vrienden afspreken, op vakantie gaan en rondreizen. Ik kijk er heel erg naar uit om dit jaar op elke maandag gymlessen te geven aan groep 3,4 en 5.

Niels Vessem

Hoi, Mijn naam is Niels ik ben 20 jaar en kom uit Veenendaal. Ik zit op het CIOS in mijn laatste jaar en hoop dit jaar af te studeren en te starten op de Pabo. Verder hoop ik met mijn creativiteit de kinderen een hoop nieuwe dingen te leren!

Nina de Bruin

Mijn naam is Nina de Bruin, ik ben 18 jaar en kom uit Zeist.  Dit jaar zit ik in het 3e jaar van niveau 4 in de stream BOS (Buurt, Onderwijs & Sport)  Hiernaast ga ik ook het keuzedeel aangepaste sporten volgen. Als sport doe ik aan Korfbal, dit al zo’n 15 jaar. Verder vind ik alle andere balsporten ook erg leuk om te doen en om hier naar te kijken! Ik wil heel graag het werkveld in gaan waar veel met kinderen gewerkt wordt, daarvoor is dit een perfecte stageplek! Ik kijk uit naar een leuk een leerzaam jaar bij de ESV!

Amber Kuiper

Mijn naam is Amber Kuiper, ik ben 20 jaar en woon in Veenendaal. Ik zit op het CIOS in Arnhem en doe daar de stream BOS (Buurt, Onderwijs en Sport), ik zit in het 4e jaar. Als sport zit ik op voetbal, dit doe ik nu 5 jaar. Voordat ik op voetbal ging heb ik 10 jaar aan atletiek gedaan. Verder vind ik alle sporten wel leuk om te doen en om les in te geven. Ik kijk uit naar een leerzaam en leuk jaar op de ESV!

Ryan Birza

Mijn naam is Ryan Birza, ik ben 18 jaar en kom uit Amersfoort. Ik studeer aan het CIOS in Arnhem dit doe ik nu voor het 3e jaar, vanaf dit jaar volg ik de stream BOS ( Buurt Onderwijs en Sport ) en volg ik een opleiding om tennistrainer te worden. Zelf doe ik als sport tennis, dit doe ik nu al ongeveer 8 jaar bij LTV Randenbroek in Amersfoort. Verder heb ik heel veel zin om het hele jaar stage te lopen op deze school omdat ik denk dat dit een perfecte stageplek is om me verder te ontwikkelen.

Een fijn weekend mede namens het team,

Martin Roes, directie@esvede.nl

 

AGENDA

donderdag 12 oktober Showtime, boekenavond van 18.30 tot 20.00 uur
maandag 16 t/m maandag 23 oktober herfstvakantie, alle leerlingen zijn vrij tot en met maandag de 23ste
vrijdag 27 oktober hoofdluiscontrole
maandag 6 november oudergespreksavond groep 1 t/m 8
woensdag 8 november oudergespreksavond groep 1 t/m 8
dinsdag 14 november oudergespreksavond groep 1 t/m 8
donderdag 22 november surpriseavond, 18.30 tot 20.00 uur