Afscheid van juf Manny en meester Evert

Afgelopen week hebben we afscheid genomen van twee heel geliefde leerkrachten. Zowel juf Manny als meester Evert sloot het werkende leven op ‘eigen wijze’ af. Maar allebei mét kinderen!

Juf Manny met alle kleuters
Juf Manny met alle kleuters

Als kleuterjuf had Manny afgelopen week een gezellige middag met alle kleuters. Poppenkasttheater de Toverbezem kwam gezellig langs om een voorstelling te geven. Niet alleen de kleuters, maar ook de leerkrachten vermaakten zich met de poppenkastpoppen. Extra leuk was dat Tanja van de Toverbezem zelf ook juf is geweest op de ESV!IMG_3133

Na de voorstelling werd juf Manny nog overladen met cadeaus en knutsels van de kinderen. IMG_3169

Vandaag werd afscheid genomen van meester Evert. Hij mocht aanschuiven bij de speciale Kerstshowtime, waarbij er een speciaal optreden voor hem werd uitgevoerd. Groep 7 trakteerde meester Evert op een favoriet popliedje ‘net zo vrolijk als hijzelf’. Groep 8 had een zelfgemaakte tekst ‘meester Evert het gaat u goed’, op de melodie van Mariah’s ‘All I want for Christmas’. IMG_3407

Meester Evert zat zichtbaar te genieten. IMG_3348

Na de showtime werd ook Evert getrakteerd op cadeaus van de kinderen en de Ouderraad. En, de kinderen kregen ook een cadeau terug. Alle groepen kregen een mooie nieuwe voetbal: die werden met luid applaus ontvangen!!!

IMG_3393