Buurten bij de buren

Als basisschool druk je een stempel in je buurt. Spelende kinderen, rijdende ouders, een ringende pauzebel… Het is geven en nemen, maar proberen de relatie met onze buren altijd goed te houden. Of, nog leuker.. we vieren feest samen!

IMG_2608

Met Kerst bijvoorbeeld studeren de groepen 7 en 8 liedjes in om deze ten gehore te brengen bij Wooncomplex St. Barbara (Vilente), even verderop in de straat. Een heel repertoire aan kerstliedjes worden gezongen, voor én met de senioren. Natuurlijk wordt er ook lekker gedanst, want dat doen we erg graag op school.

IMG_2609

In de centrale aula schoven de meeste bewoners aan, afgelopen woensdag. Ook hadden de kinderen wat knutsels gemaakt en meegenomen voor de senioren. In groepjes zijn de kinderen erna naar de afzonderlijke kamers gegaan om wat rustige kerstliedjes te zingen. Zoals elk jaar wordt dit hartelijk ontvangen én hartelijk gedaan!