Heerlijke traditie: kerstknutselen

Elk jaar prikken we hier een gezamelijk moment voor. Van groep 3 tot en met groep 8 was de school ook vandaag weer bezig met één en hetzelfde… Knutselen!

In elke klas staan de tafels bij elkaar en wordt er geknutseld
In elke klas staan de tafels bij elkaar en wordt er geknutseld

Ook al is de school al gezellig versiert door de klassenmoeders met lampjes, kerstbomen en kerstversiersels: in de klassen kan er altijd meer gezelligheid bij! Natuurlijk hebben de leerkrachten hun best al gedaan, maar vandaag was het de beurt aan de kinderen om kerstknutsels te maken die in de klassen mogen prijken.

thumb_IMG_2473_1024

Ook al is de school al gezellig versiert door de klassenmoeders met lampjes, kerstbomen en andere kerstversiersels: in de klassen kan er altijd meer gezelligheid bij! Natuurlijk hebben de leerkrachten hun best al gedaan, maar vandaag was het de beurt aan de kinderen om kerstknuttels te maken die in de klassen mogen prijken.thumb_IMG_2471_1024thumb_IMG_2470_1024

Extra gezellig is dat er in elke groep een team van ouders kunnen helpen in de klas. Dit jaar mochten ze de sneeuw trotseren om te komen helpen in de klas van hun kind. Kortom, gezellig gekwek van de kinderen, blije helpende moeders, mooie knutsels in wording met sneeuwvlokken op de achtergrond!

thumb_IMG_2474_1024