It’s Kerst Showtime!

Showtime is vaste prik, de donderdag voor de vakantie. Maar de Showtime voor de kerstvakantie is extra feestelijk. In het voor de hand liggende thema kleden de kinderen zich mooi aan, verkleden zich als Jozef & Maria en gaat het volume nét even wat harder.

Met plezier en trots keken de leerkrachten en klassenmoeders toe naar de volgende optredens:

Groep 1 zingen Kling Klokje
Groep 1 zingen Kling Klokje met triangels en sambaballen.
Groep 2 zingt het kerstverhaal met Jozef&Maria 'Lieve Jozef'
Groep 2 zingt het kerstverhaal met Jozef & Maria ‘Lieve Jozef’
Groep 3 danst op 'Niets is cooler dan Kerstmis' van Kinderen voor Kinderen (mede dankzij gymmeesters Luuk en Joppe!)
Groep 3 danst op ‘Niets is cooler dan Kerstmis’ van Kinderen voor Kinderen (mede dankzij gymmeesters Luuk en Joppe!)
Groep 4 zong 'Sjok sjok sjok, liep het ezeltje'
Groep 4 zong ‘Sjok sjok sjok, liep het ezeltje’
Groep 5 zong over Bengel de Engel die hele stoute dingen deed!
Groep 6 zong heel knap in canon 'Ding Dong'
Groep 6 zong heel knap in canon ‘Ding Dong’
IMG_3349
Groep 7 dansten op een kerst-popliedje, speciaal voor de afscheid nemende meester Evert
Groep 8 sloot af met Mariah Carey's 'All I want for Christmas', met de tekst 'Meester Evert het gaat u goed!'
Groep 8 sloot af met Mariah Carey’s ‘All I want for Christmas’, met de tekst ‘Meester Evert het gaat u goed!’

Muziekleerkracht Mira heeft samen met de kinderen weer een fantastische show neergezet, het was weer genieten van al die stoere kinderen!