Weekbrief 21

Bedankt namens Marjan de Kloet (juf van de Stokstaartjes)

Lieve kinderen en ouders van de ESV,

Per 1 februari start ik op de operatiekamer als anesthesie-assistent en ben ik niet meer werkzaam op de ESV. Ik denk terug aan een geweldig leuke tijd mede door jullie lieve, grappige en authentieke kinderen en jullie als ouders. Ik heb ervoor gekozen om afscheid te nemen samen met de kinderen uit mijn klas op maandagmiddag. Dit is ook direct mijn enige afscheid. Enerzijds omdat ik gewoon echt heel slecht ben in afscheid nemen. Anderzijds omdat het voor mij niet voelt als een echt afscheid. Ik zal als moeder van Sterre, Valentijn en Zilver nog betrokken blijven bij de ESV. Tevens hoop ik na de zomervakantie invalwerk te gaan doen op de ESV. Ik zal jullie gelukkig dus nog regelmatig tegen komen op het schoolplein of in de school !

Nogmaals bedankt! Bedankt voor de gezellige, fijne tijd samen met als gezamenlijk belang het welbevinden van jullie fantastische kinderen. Ik ga ze missen.

Marjan de Kloet

Start juf Majorie

Donderdag 1 februari start Majorie als juf van de Stokstaartjes. We wensen haar een goede start. Loop gerust even langs om met Majorie kennis te maken.

Een fijn weekend mede namens het team,

Martin Roes, directie@esvede.nl

 

AGENDA

maandag 5 februari studiedag team, alle leerlingen zijn deze dag vrij
maandag 12 februari rapporten worden uitgedeeld
dinsdag 13 februari oudergespreksavond
maandag 19 februari oudergespreksavond
woensdag 21 februari oudergespreksavond
donderdag 22 februari Show Time 13.00 uur
vrijdag 23 t/m zondag 4 maart voorjaarsvakantie, alle leerlingen zijn vrij