We hebben ons letterdiploma!

De kinderen van groep 3 hadden vandaag feest! En wát voor eentje.. Een letterfeest! Als afsluiting van kern 6 van Veilig leren lezen, kregen de kinderen vandaag hun letterdiploma. Want, ze kennen vanaf nu álle letters.

Uitreiking van de letterdiploma's
Uitreiking van de letterdiploma’s

Na al het harde werken, mochten de kids vandaag een beetje relaxen en verkleed op school komen. Door school heen werd een speurtocht gehouden met alle letters van het alfabet. Bij feest hoort een feestmuts: die werd deze keer natuurlijk versierd met letters.

Jeeeejjjj!
Jeeeejjjj, we hebben ons diploma!

En de kinderen mochten koekjes versieren. Deze waren namelijk voor alle (groot)ouders, die ’s middags mochten komen tijdens de diploma-uitreiking! Het werd een hele drukke middag met heel veel trotse ouders en opa & oma’s!