Weekbrief 13 schooljaar 2018-2019  

Sinterkerst

Afgelopen woensdag hebben we weer genoten met z’n allen van het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. Alle leerlingen hebben mooie cadeautjes en of surprises gekregen. Inmiddels is de school door een paar ouders weer voorzien van kerstbomen en de nodige kerstversiering en lichtjes. We willen alle ouders bedanken die hun steentje hebben bijgedragen, want zonder al deze hulp……

BSO medewerkers

De afgelopen maanden hebben drie pedagogisch medewerkers van BSO De Thuisclub geassisteerd in de groepen 3 t/m 5. De samenwerking met Marco, Diana en Twan bevalt goed. We hebben besloten om in ieder geval tot de zomervakantie de samenwerking voort te zetten.

Een fijn weekend, mede namens het team,

Martin Roes

directie@esvede.nl

 

Agenda

 

maandag 10 december kerstknutselmiddag
woensdag 19 december kerstdiner in alle groepen en lampionoptocht, 17.30-19.30 uur
donderdag 20 december kerstshowtime/ afscheid juf Myra tussen 13.00-15.00 uur voor alle leerlingen
vrijdag 21 december start kerstvakantie, alle leerlingen zijn vrijdags de hele dag vrij
kerstvakantie t/m 6 januari 2019