Nieuwsbrief 30 schooljaar 2018-2019

Even voorstellen…

Mijn naam is Paula Vos en ik ben 38 jaar oud. Afgelopen maandag heb ik de eerste muzieklessen gegeven aan alle klassen op de ESV en dat was heel leuk! Ik kijk er naar uit de komende jaren de kinderen met veel plezier te inspireren en hun muzikale talent te ontwikkelen. In de wekelijkse lessen zal ik alle muzikale domeinen aan bod laten komen. (Muziek maken, luisteren, noteren, bewegen en natuurlijk zingen!)

In 2003 ben ik afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium en ik heb vervolgens als muziekdocent op verschillende middelbare scholen (o.a. Het Streek) gewerkt. In 2007 startte ik Zangschool Pure Voice. Onder deze vlag geef ik met veel plezier wekelijks zanglessen aan jong en oud, workshops, koorscholingen, masterclasses, kortom alles wat met de stem te maken heeft. (www.pure-voice.nl) Daarnaast treed ik als zangeres nog regelmatig op.

Sinds 2017 geef ik op verschillende basisscholen in Ede muzieklessen. Dit vind ik erg leuk om te doen. Ik woon in Ede vlakbij het prachtige openluchttheater. Ik ben getrouwd en heb 2 zonen, Manu 7 jaar en Nikola 9 maanden.

Naast mijn muzikale bezigheden vind ik het leuk om te lezen, buiten te zijn en te sporten. Mocht u vragen of opmerkingen hebben kunt u mij bereiken op p.vos@esvede.nl

Graag tot ziens!

Hartelijke groet,

Paula Vos

 

Vacatures

Voor het komende schooljaar zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te komen versterken. Wilt u zo vriendelijk zijn de vacatures te verspreiden in uw eigen kennissenkring en of te delen via sociale media. Zodra we geschikte kandidaten hebben gevonden laat ik het u natuurlijk weten. Heeft u vragen over de vacatures dan kan u hiervoor bij mij terecht. De informatie is ook te vinden op de website van de school.

Corona en ESV

Aanmoedigen sponsorloop ALS donderdag 9 mei

Op donderdagmiddag 9 mei zal vanaf 14.00 de sponsorloop voor ALS plaatsvinden. Elke vorm van aanmoediging is welkom! Dus kom allen en moedig de kinderen aan om zoveel mogelijk rondjes te rennen. We hebben er zin in!

Mede namens het team nog een fijne week gewenst.

Martin Roes

directie@esvede.nl

Agenda

donderdag 9 mei sponsorloop 9 mei, vanaf 14:00 uur
vrijdag 10 mei luizencontrole
maandag 20 mei t/m woensdag 29 mei LVS toetsen eind groep 1 t/m groep 7
dinsdag 21 mei onderwijsinspectie bezoekt de ESV/ groepen
donderdag 30 mei en vrijdag 31 mei Hemelvaartvakantie, alle leerlingen zijn vrij