Weekbrief 4 schooljaar 2019-2020

Informatieavond

Gisteravond hebben we veel ouders/ verzorgers mogen ontvangen tijdens de informatieavond van de groepen 1-8. We hopen dat u een goed beeld heeft gekregen wat u en uw kind(eren) dit jaar te wachten staat. Lees één en ander gerust terug in het ouderportaal. Heeft u n.a.v. de informatieavond nog vragen, stel deze dan gerust aan de betreffende groepsleerkrachten.

Concert Akoesticum

De groepen 6, 7 en 8 gaan op maandag 23 september onder schooltijd naar een concert met muziek uit WO II in het Akoesticum. Dit is het project ‘Freedom Swings’ van ‘Worldtown Music’. We wensen de leerlingen een mooi concert toe.

ALV ESV is een week vervroegd

De ALV van 25 juni 2020 is een week vervroegd en zal nu plaatsvinden op 18 juni 2020. De datum is inmiddels gewijzigd in Parnassys en het ouderportaal.

Voorstelrondje

Hallo allemaal,

Ik ben Nanet Peskens en sinds februari gestart met de deeltijdopleiding PABO aan de CHE. Ik ben 31 jaar oud en ik woon samen met mijn dochter in Ede. Naast mijn studie ben ik werkzaam als medisch secretaresse in het ziekenhuis. In mijn vrije tijd sport ik graag, lees ik veel en hou ik erg van koken. Dit schooljaar loop ik stage bij de ESV en vanaf december zal ik tevens werkzaam zijn als onderwijsassistent. Hier heb ik erg veel zin in! Heeft u nog vragen of opmerkingen, spreek mij gerust aan.

Met vriendelijke groet,

Nanet Peskens

Mede namens het team nog een fijne week gewenst.

Martin Roes

directie@esvede.nl

maandag 23 september Concert Akoesticum groep 6, 7 en 8
woensdag 25 september Start verkoop kinderpostzegels
woensdag 2 oktober Start kinderboekenweek en einde verkoop kinderpostzegels
dinsdag 8 oktober Inloopmoment groep 1-8, van harte welkom vanaf 8.20 u
woensdag 9 oktober Dag van de leraar en Boekenavond
donderdag 17 oktober Showtime even
maandag 21 oktober t/m maandag 28 oktober Herfstvakantie en studiedag team, alle leerlingen zijn vrij

Badminton Ede zoekt jeugdleden

Nieuwsgierig? Klik hier voor de link naar de flyer.