Weekbrief 2: schooljaar 2020-2021

Goede start van het schooljaar

De eerste paar schooldagen van het nieuwe schooljaar zitten er weer op.We zijn blij dat we iedereen in goede gezondheid op school hebben mogen ontvangen.

Informatieavond

Zoals in de vorige weekbrief vermeld hebben we nog steeds te maken met dezelfde regels/ afspraken van voor de zomervakantie m.b.t. hoe we tijdens deze coronaperiode moeten omgaan met elkaar. Eén van de regels is de 1,5 meter afstandsregel. We hebben een manier gevonden om de informatieavond die gepland stond aan het begin van dit schooljaar op dinsdag 15 september corona-proof te laten plaatsvinden. De informatieavond van de groepen zal op verschillende avonden plaatsvinden om zo te kunnen voldoen aan het aantal volwassenen dat in de school aanwezig mag zijn. We hebben hiervoor als ruimte de hal bij de onderbouw en de hal bij de bovenbouw per groep beschikbaar. Hieronder ziet u het schema met de datum en tijd per groep.

Datum/tijd Hal onderbouw Hal bovenbouw
maandag 14 september 19.00-19.45 Olifanten 8
maandag 14 september 20.00-20.45 Giraffen
dinsdag 15 september 19.00-19.45 6
dinsdag 15 september 20.00-20.45 Leeuwen 5
woensdag 16 september 19.00-19.45 7 3
woensdag 16 september 20.00-20.45 4

Even voorstellen

Hoi, ik ben Rianne Hamelink! Aankomend half jaar zal ik hier op school op de maandag stage lopen tijdens de gymlessen bij sportdocent Minke Boonstoppel. Ik zal mij daarom even voorstellen! Ik zit momenteel in het laatste jaar van de opleiding tot sportdocent en hoop aan het eind van dit jaar mijn diploma als 1e graads sportdocent in ontvangst te mogen nemen. In het weekend werk ik bij een hardloopschoenenspecialist in Veenendaal. Mijn grote passie naast lesgeven in het basisonderwijs is het verzorgen van turntrainingen aan een selectiegroep. De turnonderdelen in de gymles worden dus zeker een feestje, maar ook alle andere sporten zullen natuurlijk veel aan bod komen! 

Ik hoop op een gezellig en leerzaam half jaar in de gymzaal!

Mede namens het team nog een fijne week gewenst.

Martin Roes

directie@esvede.nl

Agenda

 

vrijdag 4 september luiscontrole vervalt, wel graag thuis controleren 
maandag 14 september t/m vrijdag 2 oktober LVS toetsen groep 4 t/m 8
maandag 14 t/m woensdag 16 september Informatieavonden, zie schema in de weekbrief
woensdag 23 september start verkoop kinderzegels
woensdag 30 september Einde verkoop kinderzegels, start kinderboekenweek
maandag 5 oktober dag van de leraar
dinsdag 6 oktober schoolfotograaf