Weekbrief 13: schooljaar 2020-2021

Sinterklaas is weer in Nederland

Afgelopen nacht heeft Sinterklaas de leerlingen van groep 1 t/m 4 getrakteerd op een schoencadeautje. Er was ook behoorlijk rommel gemaakt in de groep door de Pieten, maar dat mocht de pret niet drukken. We kijken nu al uit naar het bezoek van de goedheiligman op vrijdag 4 december. Aanstaande maandag staat er voor groep 3,4 en 5 pietengym op het programma! Wanneer de kinderen het leuk vinden dan mogen zij die dag verkleed als Piet naar de gymzaal komen.

Nieuw bestuurslid

Woensdagavond 25 november is Vera Hoogendoorn (moeder van Bas uit groep 3) tijdens de extra online ALV van de ESV verkozen tot bestuurslid. Via de uitnodiging voor de ALV heeft zij zich al voorgesteld aan alle leden van de vereniging. We wensen Vera een fijne bestuursperiode.

Even voorstellen

Ik ben Tijn Slings en ben 17 jaar oud. Dit jaar ben ik begonnen aan de opleiding Sportkunde aan de HAN in Nijmegen. Tijdens deze opleiding moet je ook stage lopen. Ik zocht een stageplek waar ik mezelf kan uitdagen en veel kan leren. Vroeger heb ik ook op de ESV gezeten en ik heb daar leuke herinneringen aan. Helemaal aan de gymles! Daarom heb ik contact opgenomen met de ESV. Ik ga nu op donderdagochtend stage lopen bij Minke tijdens de gymlessen. Mijn stage loopt tot het einde van dit schooljaar. Ik heb er super veel zin en hoop dat de kinderen het ook leuk vinden.

Hallo allemaal,

Ik ben Ruben Smeenk, ik loop stage vanaf 16 november op de ESV op de maandag. Ik ben 16 jaar oud en ik doe de opleiding tot onderwijsassistent op het Dulon college. Ik loop stage bij juf Hanneke, bij de Leeuwen. Ik wil later graag meester worden en heb vroeger zelf op deze school gezeten, dus ik ken de meeste juffen en meesters nog. Vanaf 8 februari ga ik op de maandag én dinsdag stagelopen. Ik heb er superveel zin in en vind het erg leuk!

Met vriendelijke Groet,

Ruben Smeenk

Opvoeden?

Opvoeden, hoe doe je dat nou? Hoe doen anderen het? is er een hulppakket. Klik op onderstaande link voor de flyer van het Centrum voor Jeugd en Gezin. Flyer Opvoeden soms best lastig