Weekbrief 19: schooljaar 2020-2021

Heropening school

Zoals jullie ongetwijfeld hebben meegekregen, mogen de basisscholen vanaf aanstaande maandag 8 februari weer open voor alle leerlingen. Vanuit het ministerie van onderwijs is inmiddels een servicedocument aangeleverd waar in staat hoe scholen op een verantwoorde manier kunnen openen. Een aantal zaken wordt verplicht of dringend geadviseerd. Denk hierbij aan: haal- en brengtijden leerlingen, gescheiden pauzes, werken in groepjes, waar mogelijk vaste looprouters door de school.  Vandaag en morgen zal het team kijken wat nodig is om maandag verwantwoord les te kunnen geven op school. Informatie over de start wordt voor het weekend gecommuniceerd. 

Noodopvang

De noodopvang gaat morgen en vrijdag gewoon door. De zorgleerlingen blijven aanstaande vrijdag ook thuis. 

Mooi ‘liefdeshoekje’

Bij het algemene ruimte van de onderbouw is dit mooie hoekje ingericht. Het thema spreekt voor zich met de komende Valentijnsdag en aandacht hebben voor elkaar in deze bijzondere tijd.

Mede namens het team een fijne week gewenst,

Martin Roes

directie@esvede.nl

Agenda

vrijdag 19 februari t/m zondag 28 februari voorjaarsvakantie
   
woensdag 3 maart start Cito-LVS toetsen