Weekbrief 32: Schooljaar 2020 – 2021

Schoolreisje
In verband met de regels omtrent corona wordt het schoolreisje van dit jaar geannuleerd. Voor het komende jaar wordt er naast het schoolreisjes een extra schoolactiviteit georganiseerd aan het begin van het schooljaar. Hierover later meer informatie.

Autoverkeer
Wilt u op uw snelheid letten als u met de auto uw kinderen komt brengen of halen. Onze buurtbewoners hebben aangegeven dat er te hard door de straat wordt gereden. Graag met parkeren zorgen voor aansluiting zodat er voldoende parkeerplek is of maak gebruik van de parkeerplekken bij Ons Huis aan de overkant van de spoorwegovergang. Alvast bedankt.

Agenda

Woensdag  Waterdag
maandag 31 mei t/m 25 juni Cito E-toetsen groep 3 t/m 7
zondag 6 juni t/m donderdag 10 juni Kamp groep 8
dinsdag 22 juni Studiedag team, alle leerlingen zijn vrij