Weekbrief 33: Schooljaar 2020 – 2021

Stichting Hartekind

Binnenkort gaan we met alle leerlingen geld ophalen door middel van een kunstproject in de onderbouw en een sponsorloop in midden- en bovenbouw. Ons goede doel is dit jaar Stichting Hartekind. Meer uitleg over dit onderwerp is te vinden via de volgende link

Ouderportaal citotoetsen
In het ouderportaal is het onderdeel citotoetsen tijdelijk uit de lucht in verband met afname van de toetsen. Zodra alle gegevens zijn ingevoerd wordt het betreffende onderdeel in het ouderportaal weer open gezet.

Kamp groep 8

De leerlingen uit groep 8 gaan zondag op kamp naar Vlieland en worden donderdag 10 juni weer in Ede verwacht. We wensen onze 8ste groepers een fijne week met elkaar op het eiland. De groepsleerkrachten van groep 8 Veronica en Betty worden dit jaar vergezeld door juf Francis (vakleerkracht Engels) en juf Maite (leerkracht Giraffen). De coronamaatregelen worden natuurlijk ook tijdens de kampperiode nageleefd.

Woensdag  Waterdag
maandag 31 mei t/m 25 juni Cito E-toetsen groep 3 t/m 7