Weekbrief 34: Schooljaar 2020 – 2021

Sponsorloop Stichting Hartekind
In de bijlage vindt u de brief over de sponsorloop.

Sponsorloop voor Stichting Hartekind

Personele mededeling

Onze collega Robert Sartorius heeft een andere uitdaging gevonden in het onderwijs. Met ingang van het nieuwe schooljaar gaat Robert aan de slag als leerkracht bij basisschool De Kraats in Bennekom. We wensen Robert een mooie start op zijn nieuwe school en zullen aan het eind van het schooljaar op gepaste wijze afscheid van elkaar nemen. Dit betekent dat de personele bezitting nog kan wijzigen de komende tijd. Zodra bekend is hoe wij de vrijgekomen formatie in willen gaan vullen, krijgt u dit natuurlijk van ons te horen.

Kamp groep 8

Donderdagmiddag zijn alle 8ste groepers en teamleden weer veilig aangekomen van hun kampavontuur op Vlieland. Ze mogen terugkijken op een geslaagde week. De komende weken zal er o.a. hard worden gewerkt aan de eindmuscial.

Woensdag  Waterdag
Maandag 31 mei t/m 25 juni Cito E-toetsen groep 3 t/m 7